Wie wij zijn


Huiswerk Coaching Barneveld is opgericht door Ezau Abraham. Ezau heeft de lerarenopleiding wiskunde en scheikunde gevolgd. Tijdens zijn studie gaf hij al bijles en huiswerkbegeleiding. Vervolgens is hij werkzaam geweest bij verschillende verzekeringsmaatschappijen als actuarieel rekenaar en daarna als freelance pensioen-engineer. Al die jaren is hij actief gebleven in het geven van huiswerkbegeleiding aan middelbare scholieren. Door zijn inhoudelijke kennis en zijn ruime kennis van de praktijk is hij geknipt voor zijn huidige bedrijf: Huiswerk Coaching Barneveld.

Vakinhoudelijke kennis

Bij de studies die Ezau volgde, kwamen naast wiskunde en scheikunde, ook de vakken economie en rechten uitgebreid aan bod. 

Ervaring in het bedrijfsleven

Ezau begon zijn carrière als wiskundig medewerker bij een middelgrote verzekeraar. Na ruim 15 jaar in loondienst bij verschillende verzekeringsmaatschappijen besluit hij als freelancer aan de slag te gaan. Als consultant boekte hij verschillende successen als meewerkende leidinggevende bij grote complexe projecten. Hij zag daarin bevestigd hoe ontzettend belangrijk het is om goede plannen en afspraken te maken en die ook na te komen. Door deze uitgebreide praktijkervaringen heeft hij een goed beeld van wat voor competenties tegenwoordig worden gevraagd in het moderne bedrijfsleven.

Ervaringen coachen middelbare scholieren

Tijdens zijn studie is Ezau eerst bijlessen en later huiswerkbegeleiding gaan geven vanuit huis. Daarnaast is hij ook Neurolinguïstisch programmeren (NLP-) practitioner en volleybalcoach op landelijk niveau van teams in de leeftijd vanaf 12 jaar. Wat misschien nog wel het belangrijkst is, is dat Ezau over het juiste inlevingsvermogen beschikt.