TARIEVEN Huiswerk Coaching Barneveld 2014/2015

Huiswerkbegeleiding/Brugklasbegeleiding/Examenbegeleiding

Omschrijving van de dienst:

 1. Planning: Bij binnenkomst wordt, onder toezicht, de dag- en weekplanning gemaakt. Daarin wordt opgenomen: het huiswerk van de volgende dag en een deel van het leerwerk van aankomende toetsen.
 2. Uitvoering: Op onze locatie op een rustige, afgeschermde eigen werkplek (Soc Cult. centrum ECBT, op de 1e verdieping). Vakinhoudelijke hulp is aanwezig.
 3. Controle: Elke dag wordt de leerling overhoord en gecontroleerd. Het maakwerk van zwakke vakken wordt steekproefsgewijs inhoudelijk gecontroleerd. Planningen worden zo nodig bijgesteld/geactualiseerd. Afspraken en observaties worden digitaal bijgehouden, uitzonderlijke resultaten (positief en negatief) worden teruggekoppeld.
 4. Feedback ouders: Wekelijks een overzicht per e-mail met aanwezigheid, resultaten, afspraken en observaties.

 Tarieven 

 • 5 dagen per week: per maand € 350,-; per jaar € 3.500,-
 • 4 dagen per week: per maand € 290,-; per jaar € 2.900,-
 • 3 dagen per week (alleen bovenbouw) per maand € 230,-; per jaar € 2.300,-
 • 2 dagen per week (alleen bovenbouw) per maand € 170,-; per jaar € 1.700,-

 


Bijlessen

Omschrijving van de dienst:

 1. Uitvoering: Vakinhoudelijke behandeling van specifieke vakken. Naast de theorie ook oefenen met opgaven en deze leren oplossen.
 2. De begeleiding: vakinhoudelijke docenten/studenten. Locatie Soc Cult. centrum ECBT, op de 1e verdieping. Bijlessen na 18.00 uur of voor 13:00 uur (afwijkende tijden in overleg)
 3. Feedback ouders: altijd beschikbaar voor toelichting.

Tarieven 

 • per 1 les*: € 25,-
 • per 5 lessen: € 125,-
 • per 10 lessen: €250,-

* 1 les is alleen mogelijk als ook al 'huiswerkbegeleiding', of 'examenbegeleiding' wordt afgenomen. Dat geldt uiteraard NIET voor 5 of 10 lessen, die kunnen ook worden gevolgd zonder een andere dienst van HCB af te nemen.